Gör verklighet av dina filmdrömmar!

N3 erbjuder dig i Trollhättan som är 25 år eller yngre olika möjligheter att göra film! Det kan handla om coachning av olika slag, workshops och kortkurser eller kanske behöver du få kontakt med andra som kan hjälpa dig i ditt filmskapande.

På N3 kan du boka plats vid en dator för exempelvis videoredigering, enklare musikproduktion eller grafisk fomgivning. All verksamhet sker i Apple-miljö och vi har både enklare och lite mer avancerade program.

 

Thomas Johnsson är N3:s mediapedagog och honom kan du ta kontakt med om du har frågor kring ditt filmprojekt. Du kan även kontakta någon av våra Kreativa Coacher för vägledning.

Manusutveckling, redigering eller kanske vägledning i hur du bättre kan använda kameran är några områden där du kan få hjälp på traven.
Vi hjälper dig gärna hitta visningsmöjligheter för din film; på filmfestivaler, filmsajter eller kanske vill du själv arrangera en visning här på N3?
Mediepedagog Thomas Johnsson
Tel: 0730-22 44 30  thomas.johnsson@trollhattan.se

 

FILMPLATTAN – Mötesplatsen för filmintresserade

En mötesplats för filmare i Trollhättan!

Filmplattan är mötesplatsen för den filmintresserade i Trollhättan med omnejd. Här kan ni ta del av samtal, workshops och få möjligheten att träffa och skapa kontakter med filmskapare och filmintresserade i din närhet och från branschen. Några av de tidigare gästerna som har besökt Filmplattan har varit Evin Ahmad, Johanna Strömberg, Marcus Carlsson och Ludwig Källén. Även workshops i manusförfattande, regi och animation har varit en del av denna mötesplats. Lättast följer ni Filmplattan genom vår facebooksida, www.facebook.com/filmplattan där uppdaterar vi kontinuerligt med våra events och annan matnyttig information för den filmintresserade!

Filmplattan är öppen för alla och alltid kostnadsfri.

Vid frågor maila kristoffer.hedberg@trollhattan.se eller thomas.johnsson@trollhattan.se

Hjärtligt välkomna!