Lek med film (10-12 år)
Gillar du film? Har du filmat med kompisarna och haft kul och vill du fortsätta att upptäcka mer? Då är detta en bra start! Tillsammans undersöker vi hur man gör film och har mycket kul på vägen! Inga förkunskaper behövs! N3 står för lån av kameror och datorer för redigering vid alla lektionstillfällen.

Film (13-25 år)
Bär du på en massa kanonidéer till filmer, men inte vet vart du skall börja? Då skall du börja här! Att göra film är både kul och inspirerande. Denna grundkurs ger dig grundläggande kunskaper i filmens olika delar, såsom manusskrivning, filmning och redigering. N3 står för lån av kameror och datorer vid alla lektionstillfällen och du får i mån av tillgång även möjlighet att kostnadsfritt låna utrustning också utanför lektionstid.

Kortkurser och lovkurser
Om intresset är stort nog så kan vi arrangera kortare kurser inom filmområdet, exempelvis att filma med green screen eller animation med stop motion. Kika in på vår hemsida då och då eller hör av dig så skriver vi upp dig på en intresselista. Åldrar och innehåll varierar i denna kursform.

Filmpedagog
Thomas Johnsson