Har du behov av en lokal och vill hyra?

På N3 finns ett antal lokaler som man kan hyra för olika ändamål. Du som är skriven i Trollhättans kommun har möjlighet att teckna kontrakt för våra lokaler

Här finns en prislista över våra olika hyrbara lokaler.
Är du intresserad av att hyra lokal? Skicka en bokningsförfrågan till n3bokning@trollhattan.se.

Det som funkade bäst i att anordna ett arrangemang i N3:s lokaler var helheten. Allt fanns på plats. Ljud, ljus, Mat&Möten. Och så den suveräna husvärden som vi hyrt in på timtid. Klubbscenen är en fantastisk lokal som vi kommer att använda igen. Louise och bandet var också väldigt nöjda med lokalen. Tänk vad mycket bra som skulle kunna arrangeras där.”

Pär Nilsson, Unionen (som arrangerade en Louise Hoffsten-spelning på N3 Klubbscen i maj 2011)

Studios

På N3 finns ett par s.k. studios som kan hyras på månadsbasis. Studio-rummen ligger på fjärde våningen, har fin utsikt och är runt 20 kvadratmeter stora. El ingår i månadshyran som ligger mellan 1100 kr och 1700 kr beroende på studions storlek. Tillgång till toalett och pentry finns. Är du ung och bedriver verksamhet i linje med N3:s uppdrag så är du välkommen att skicka en intresseanmälan. Blankett för intresseanmälan kan hämtas på N3 eller laddas ner härunder och behandlas kontinuerligt. Har du frågor? Kontakta gärna våra Kreativa Coacher på tel. 0520-49 73 00.

 

PDF-blankett för utskrift:  Intresseanmälan hyra av studio på N3